onsdag 5 mars 2014

Onsdag-Sjukhuset

Sjukhuset.. 

Idag var det återigen dax för att kontrollera Sessan värden efter nya medicinen.. Värdena visade sig vara bra, däremot är hon slemmig & rosslig av sin förkyldning.. Så vi fick höja upp en antibiotika som vi nyligen(i samband med den nya cellg sänkte) 
Plus att Sessan behöver ytterligare en antibiotika 3ggr/dag i tio dagar... Min lilla Sessan & dessa mediciner... Hon är otroligt tapper & stark som fixar allt detta...❤️❤️

Hennes läkare skulle nu maila hennes medicinska ansvariga läkare på Östra/Göteborg, för att höra om ytterligare ev höjning av cellgifter eller dyl. 

Väl på sjukhuset träffar vi Malva & hennes föräldrar Emma & Basse som vi har blivit goda vänner med❤️En helt fantastisk familj som vi tycker väldigt mycket om. I allt detta svåra som vi går igenom är det skönt att tala med några som förstår exakt vad man menar & känner. & förstår allvaret & hur kämpigt man har det med allvarligt sjuka barn..
Malva har oxå en allvarlig sjukdom... 
Jag & Emma har även telefonkontakt❤️när vi känner att vi behöver❤️❤️

På eftermiddagen är vi helt slut.. Dessa påfrestningar sjukhuset bär med sig.. Det blev att vila en timme när vi kom hem...

En promenad & Läsläxa med Gustav. 
Idag lyxade vi med god mat. Det var meningen att det skulle bli enkelt, men ibland är enkelt gott. Kyckling i ugn & ugnsstekta potatisar❤️Mums!! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar