måndag 27 juli 2015

Fredag Lördag Söndag

Började helgen med stallet❤️

Detta underbara ställe, med de underbara hästarna❤️

Några ärende på stan. Bl.a. Apoteket. 

Sedan bar det iväg på 65-års fest!! Pernillas pappa fyllde år & vi blev bjudna!! Så himla roligt!!! Vi hade en otroligt trevlig kväll med deras släkt. God mat & dryck❤️Barnen hade varandra & lekte. Det blev en lång kväll med många hjärtliga skratt!!! 
Man blir så glad i hjärtat av människor som tycker om oss och som Uppskattar oss❤️Vad viktigt det ÄR i Livet!! 

Lördagen blev en lugn dag med sovmorgon & fix i hemmet. Städade ur bilen & hemmet. 

På kvällen var vi bjudna till familjen Beck❤️Det var längesedan vi sågs, men nu har de vaccinerat sin lille Tage mot Vattkoppor, så nu äntligen kunde vi ses!!!
Å som vanligt hade vi en fantastisk kväll med dom. Otroligt god mat som vanligt!! Emma är en enastående kock!! Många Goa kramar delades ut & många skratt!!! 




Sessans klänning fick en reva i leken. Men den syddes snabbt & skickligt ihop av Catrin❤️
Söndag

Vi har vänt på dygnet även detta sommarlov. 

Jag var uppe vid kl. 9:00. Gick en promenad med Mollan. Satte på kaffet. Å gick sedan å la mej en stund till, eftersom hela övriga familjen sov. 

Vid 10:30 var jag uppe igen. Tvättade en maskin tvätt. Drack lite kaffe.  Ytterligare en promenad med Molly, en längre. Prinsen lekte med Emma & Juvelenlekte med Elton. Sessa var med oss. Mormor & morfar kom på fika. Kladdkaka!! Mums!! 

Jag har börjat måla några nya köksluckor. Nu är halva köket klart... Hälften återstår.. Men det blir väldigt fint. 

Kvällsmaten fick pizzerian stå för ikväll. Elton åt hos oss. 

Sedan tog jag med de stora änglarna att springa 2,5km med mej, vilket dom fixade galant!!!! Jag är MEGA stolt över dom!!! Vi sprang i lagom tempo-superbra gjort!!!!!

Något tidigare i säng ikväll.. 

Har sålt lite gamla barnkläder i helgen. Även gett bort en hel del. Ikväll fick Sessan två Stora påsar kläder av en familj vi känner!!!!! Tusen TACK till Magda & Henrik. 

En toppenhelg!!!!!!❤️❤️




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar